top of page
Eco Electro.png
ecocid.png
Økologisk
Eco Electro

Tre-komponent rehydreringsprodukt med elektrolytter, kostfibre og mælkesyrebakterier samt selen og zink, til opblanding i mælk. Til stabilisering af væske- og elektrolytbalancen i perioder med fordøjelsesforstyrrelser og diarré. Indeholder tarmstabiliserende mælkesyrebakterier.

Dosering: 50 gram pr liter mælk. Pakning: 10 kg spand.

EcoCid

Biologisk og organisk syrning af kalvemælk, der forebygger mod mave-tarmforstyrrelser.
Effektiv, to-faset syrning af kalvemælken med en virkningsfuld kombination af carboxylsyre og et højt indhold af mave-tarmstabilserende mælkesyrebakterier, pektinstoffer og kostfibre, der fremmer optagelse af mælkens nærringstoffer samt mindsker risikoen for fordøjelsesforstyrrelse.
Tilsæt EcoCid efter opvarmning af mælken.

Dosering:  Kalve: Bland 25-30 gram pr. 20 liter mælk. Ved tilfælde af diarré kan doseringen hæves til 40 gram pr. 20 liter mælk.
Tilsæt EcoCid efter opvarmning af mælken.

Pakning: 4 kg spand.

LactoCid Liquid

Effektiv to-komponent syrning af kalvemælk og mælkeerstatninger med en virkningsfuld kombination af organiske carboxylsyrer, der medvirker til at fremme omsætningen og optagelsen af mælkens næringstoffer, der tilsammen med indholdet af elektrolytter mindsker risikoen fr fordøjelsesforstyrrelser og sikre en høj tilvækst hos kalvene. 

Dosering: Bland 2-3 ml LactoCid Liquid pr. liter mælk. Ved diarré kan doseringen hæves til 5 ml pr. liter mælk. Tilsæt LactoCid Liquid til mælken efter opvarmningen. 

LactoCid Liquid.png
Konventionel
AgroLyt.png
AgroLyt

Selvopløsende, elektrolyt brusepulver med fiber-pektin og mælkesyrebakterier til stabilisering af væske- og elektrolytbalancen. Anvendes ved risiko for fordøjelsesforstyrrelser og diarré hos kalve.

Dosering: 40 gram pr. liter mælk eller vand. Pakning: 15 kg sæk.

AgroLyt Liquid.png
AgroLyt Liquid

Syrnet elektrolytprodukt - i flydende form - til opblanding i vand til stabilisering af væske- og elektrolytbalancen hos kalve og smågrise i perioder, hvor der er risiko for diarré. 

AgroLyt Liquid indeholder energi og elektrolytter (Na, K, CI - samt jern og zink. 

SID værdi: 78

Dosering: Kalve og smågrise: Bland 40 ml. AgroLyt Liquid pr. liter vand. (45 gr. C) Tildel opløsningen efter drikkelyst tre gange i døgnet, i 3-4 dage. Hvis diarré ikke er ophørt, kontakt da dyrlægen.

Hydral.png
Hydral

Tre-komponent rehydreringsprodukt med elektrolytter, mælkesyrebakterier, jern og selen, der anvendes hvis der foreligger risiko for fordøjelsesforstyrrelser og risiko for diarré. Forgærbar og ikke-forgærbar fiber bidrager til en sund tarmfunktion.

Dosering: 55 gram pr. liter mælk. Pakning: 10 kg spand.

Lactocid.jpg
LactoCid

Tre-komponent syrning af komælk og mælkeerstatninger med pektin og kostfibre + zink, jern og selen. Effektiv tre-komponent syrning af komælk og mælkeerstatninger med en virkningsfuld kombination af carboxylsyrer og med indhold af tarmstabiliserende pektinstoffer og kostfibre, der fremmer omsætning og optagelse af mælkens nærringstoffer samt mindsker risikoen for fordøjelsesforstyrrelser med øget tilvækst til følge.

Dosering: 4-6 gram pr. 10 liter mælk. Pakning: 4 kg spand.

ElectroTabs.png
ElectroTabs

Selvopløsende brusetabletter (50 grams/stk.) med elektrolytter, laktose og L-glutamin der anvendes hvis der er risiko for fordøjelsesforstyrrelser og risiko for diarré. Højt indhold af energi fra laktose, glukose og glycerin.

Dosering:  1 tabs pr. liter vand. Pakning: 48 tabs á 50 gram pr. spand (2,4 kg).

bottom of page