top of page
Eco CalciumPlus Pasta.png
Eco LactaStart Pasta.png
Eco Carbon Pasta.png
Økologisk
Eco Cal-Fos Pasta

Eco Cal-Fos Pasta er en

velsmagende calcium-fosfor pasta (31 gram calcium og 20 g. fosfor pr. patron) med selen og magnesium til mindskelse af risikoen for mælkefeber. Selen medvirker til styrkelse af koens immunforsvar.

Dosering: 4 patroner pr. ko. Pakning: 12 eller 45 patroner med 390 gram.

Eco LactaStart Pasta

Laktationsstarter til nykælvere med gær-kultur og selen, der bidrager til en optimal vomfunktion og stimulere appetitten efter kælvning. Glucosedannende stoffer og letoptageligt calcium og fosfor bidrager til at forebygge mod ketose og mælkefeber.

Dosering: 2 patroner pr. ko, omkring kælvning. Pakning: 12 eller 45 patroner med 325 gram.

Eco Carbon Pasta

Tilskudsfoder til malkekøer, heste og andre dyr, med følgende ernæringsformål: Vegetabilsk kul (egetræ) og gærkultur medvirker til mave- og tarmstabilisering på dyr med mave-tarm-. og fordøjelsesforstyrrelse og reducere tillige forekomsten af toksiner.

Dosering: Malkekøer:

Brug to patroner pr ko dagligt i

3-4 dage, eller efter dyrlægens anbefaling.

Kalve: 2 pumpeslag, morgen og aften, i 2-4 dage.

Pakning: 12 eller 45 patroner med 300 ml.

Eco CalDrench.png
Eco Cal-Fos Drench

Calcium-Fosfor Drench (24 g. calcium og 22 g. fosfor pr. dose) med selen og magnesium til mindskelse af risikoen for mælkefeber. 

Dosering: 3-4 doser á 300 ml med 24 gram calcium og 22 g. fosfor pr. ko.

Pakning: 5,1 liter dunk (17 doser).

Eco Cow Power Drink.png
Eco CowPower Drink

Velsmagende og koncentreret energidrik med calcium og selen til nykælvere, der medvirker til at sikre en korrekt væske- og elektrolytbalance i kroppen, så foderoptagelsen optimeres og koen kommer ”hurtigt i gang” efter kælvning. Letoptageligt energi reducere risikoen for ketose og ”sur vom”.

Pakning: 15 kg. pr. sæk

Konventionel
Bovi CalciumPlus Pasta.png
Eco Carbon Pasta.png
Bovi CalciumPlus Pasta.png
Bovi CalciumPlus Pasta

Velsmagende calciumpasta (50 gram calcium pr. patron) med niacin og selen til mindskelse af risikoen for mælkefeber. Niacin medvirker til mindskelse af risikoen for fedtlever og ketose.

Dosering: 2 patroner pr. ko. Pakning: 12 eller 45 patroner med 350 gram.

Bovi Carbon Pasta

Kulpasta med tannin og elektrolytter der anvendes til malkekøer med ”løs gødning” og i perioder med mave-tarmforstyrrelser. Reducere tillige forekomsten af entero- og mykotoksiner.

Dosering: 2 patroner dagligt, i 3-4 dage. Pakning: 12 eller 45 patroner med 275 gram.

Bovi Fos-Cal Pasta

Mindskelse af risikoen for fosfor- og calcium mangel i blodet og dermed langliggere hos malkekøer.
Med indhold af glucosedannende stoffer og calcium til reduktion af risikoen for ketose og mælkefeber.

Dosering:
Første patron, – straks efter kælvning. Anden patron, –  20-24 timer efter kælvning. I tilfælde af høj mælkeydelse kan en tredje patron indgives 20 timer efter kælvning.
Pakning: 12 og 45 patroner med 390 gram

Bovi KetosePlus Pasta.png
Bovi Ketose Pasta

Energirig pasta med selen og niacin der mindsker risikoen for ketose. Tre typer glucosedannende stoffer bidrager mod lavt blodsukkerniveau. Den velsmagende pasta stimulerer grovfoderoptagelsen.

Dosering: 1 patron pr. ko dagligt. Pakning: 12 eller 45 patroner med 325 gram.

CalciumPlus Bolus.png
Calcium Bolus Plus

Hurtigt opløseligt og ikke-ætsende calcium bolus (45 gram calcium pr. bolus) med magnesium og Vitamin D3, mod risikoen for mælkefeber. Indeholder tre calciumkilder, – to hurtigt opløselige og en med slow-release effekt.  Indgives med en standard 32 mm indgiver.

Dosering: 2 boli pr. ko, omkring kælvning. Pakning: 35 stk. á 175 gram pr kasse.

Bovi LactaStart Pasta.png
Bovi LactaStart Pasta

Laktationsstarter til nykælvere med niacin og gær-kultur, der optimere vomfunktionen og stimulere appetitten efter kælvning. Glucosedannende stoffer og letoptageligt calcium (36 gram pr. patron) bidrager til at forebygger mod ketose og mælkefeber.

Dosering: 2 patroner pr. ko. Pakning: 12 eller 45 patroner med 350 gram.

CalDrench.png
CalDrench

Calcium drench (36 g. Ca pr. dose) med selen og niacin til mindskelse af risikoen for mælkefeber, og med indhold af propylenglycol.

Pakning: 5,1 l dunk

Bovi VomBooster Pasta.png
Bovi VomBooster Pasta

Appetit- og vomstimulerende pasta, med selen og calcium, der bidrager til et optimalt mikrobielt vommiljø hos malkekøer der lider af vomforstyrrelser. 

Pakning: 12 eller 45 patroner med 325 gram.

Cow Power Drink.png
CowPower Drink

Velsmagende og koncentreret energidrik med calcium og selen til nykælvere, der medvirker til at sikre en korrekt væske- og elektrolytbalance, så foderoptagelsen optimeres og koen hurtigt ”kommer i gang” efter kælvning. Letoptageligt energi og propionat reducerer risikoen for ketose og vommens pH optimeres.

Pakning: 15 kg sæk.

propyenergistor.png
PropyEnergi

Velsmagende, energirig tilskudsfoder med niacin, og selen, samt højt indhold af glucosedannende stoffer, der sikre mod lavt blodsukkerniveau og mindsker risikoen for ketose. Stimulere appetitten og grovfoderoptagelsen og medvirker til en højere drægtighedsprocent.

Pakning: 205 kg tromler og 1025 kg palletanke.

bottom of page